Tietoa meistä

Henkilöesittelyt

Esko Inberg – esko@nisakaskuvat.fi

rantakäärmeOlen porilainen luontokuvaaja/-asiantuntija. Olen aina ollut kiinnostunut nisäkkäistä, vaikka niiden toimintojen seuraaminen on haasteellista, koska monet lajit ovat usein parhaiten liikkeellä hämärään aikaan tai yöllä. Haasteellisuudesta huolimatta kuitenkin mieluiten kuvaan juuri nisäkkäitä ja niiden luontoon jättämiä jälkiä. Nisäkäskuvausten yhteydessä tulee tallennettua kuvina myös muuta luontoa. Ensimmäiset luontokuvat olen ottanut jo alakouluikäisenä mustavalkofilmille “tikkukaramellikameralla”. Luontokuviani on julkaistu kirjoissa, sanomalehdissä sekä useissa luonto- ja erälehdissä. Lisäksi olen pitänyt useita luontoon liittyviä kuvaesityksiä. Kuviani on ollut esillä myös sähköisessä mediassa. Olen toiminut useita vuosia nisäkkäisiin, päiväperhosiin, sudenkorentoihin, sammakoihin ja käärmeisiin liittyvissä opetustehtävissä. Opetusten yhteydessä opetusmateriaalina on ollut esillä luontokuviani. Olen ollut mukana monissa nisäkästutkimusprojekteissa eri tehtävissä. Tutkimuskohteina ovat olleet suurpedot, pienpedot ja lepakot. Tutkimustulosten esittelyissä kuvani on myös ollut esillä.

Anita Inberg – anita@nisakaskuvat.fi

rantakäärmeOlen porilainen harrastaja-luontovalokuvaaja. Eniten minua innoittavat kasvit, mutta kuvaan myös perhosia ja sudenkorentoja sekä jossain määrin myös maisemavalokuvia. Viime vuosina valokuvausharrastukseni on ollut aiempaa aktiivisempaa.

Jenni Inberg – jenni@nisakaskuvat.fi

Olen kuvan- ja äänenkäsittelyn parissa työskentelevä helsinkiläinen, ja vastannut Nisäkäskuvat.fi-sivuston ulkoasun suunnittelusta. Olen mukana myös sivuston kuvien ja palveluiden myynnissä. Minuun voit olla yhteydessä englannin tai suomen kielellä.