Etusivu

Nisäkäskuvat.fi-sivusto on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat luontokuvia julkaisuihin tai muihin käyttötarkoituksiin. Sivuston kuvat ovat salasanasuojattu. Jos sinulla ei vielä ole sivuston käyttöön oikeuttavaa salasanaa, tai olet unohtanut salasanan, voit tilata sen tästä.

Sivustolla on lajikansioihin ryhmiteltyinä pääasiallisesti Suomessa ja Euroopassa havaittuja nisäkkäitä. Kirjauduttuasi sivustolle voit lisätä haluamasi kuvat tilauskoriin ja lähettää meille niistä tilaus- tai tarjouspyynnön tilauslomakkeen kautta. Sivustolla olevien kuvien käytöstä on aina sovittava kuvaajan kanssa. Luvaton kuvien kopioiminen on lailla kielletty. Voit myös lähettää meille palautetta tai kysymyksiä Tiedustelut/Yhteydenotto-sivulta.

Sivusto keskittyy pääasiassa nisäkkäisiin ja niihin liittyviin kuviin. Esillä on kuitenkin runsaasti myös muita luontokuvia. Lisäksi sivusto täydentyy ja uusiutuu aina uusien lajikansioiden ja kuvien myötä. Kaikki esillä olevat kuvat ovat originaalin kuvan pienikokoisia näytekuvia. Korkearesoluutioisia kuvia voit tilata tai tiedustella sivuston kautta.

Valikoimasta löytyy myös lajikansioihin ryhmiteltyinä kuvia kasveista ja sienistä, linnuista, sammakoista, matelijoista ja liskoista, perhosista ja sudenkorennoista. Omat kansiot löytyvät myös maisemille ja luonnonilmiöille sekä ihminen ja luonto -aiheelle. Esillä on myös eläinten jättämiä jälkiä ja jätöksiä omassa kansiossaan.

Kuvat sivustolle tuottavat luontokuvaajat Esko Inberg ja Anita Inberg.